Partners

De onderstaande organisaties hebben het bestaan van Rechtswinkel Achterhoek mogelijk gemaakt. Een korte introductie!

 

Du Plessis Letselschade Advocatuurfb-duplessis-omslagfoto

Du Plessis: “Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb bijna 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.”

http://www.duplessis-letselschade.nl/

 

Welling & Hofstede Advocatenwelling-hofstede-logo

W&H: “U heeft een advocaat nodig in Doetinchem en omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken.  Welling & Hofstede Advocaten is gevestigd in het centrum van Doetinchem. Het kantoor bestaat uit vier advocaten die beschikken over gedegen deskundigheid in en ervaring met uiteenlopende rechtsgebieden – zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht of strafrecht. Welling & Hofstede Advocaten kan u bij zeer uiteenlopende geschillen bijstaan en van gedegen advies voorzien.”

http://www.wellinghofstede.nl/

 

BAX Advocaten Belastingkundige

BAX: “BAX is uw belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid. Wij staan u bij op juridisch én belastingkundig gebied. Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Zo heeft u aan deskundigheid én daadkracht geen gebrek.”

http://www.baxadvocaten.nl/

 

Zorgvuldig Scheiden, John Bezema

Als u gaat scheiden na samenleving, huwelijk of geregistreerd partnerschap en u wilt samen afspraken maken dan is mediation geschikt voor u. Ook als u al gescheiden bent en bijvoorbeeld het ouderschapsplan of de alimentatie wilt herzien, kan ik u helpen. Voorwaarde bij mediation is o.a. dat u bereid bent in gesprek te gaan met elkaar, u hoeft het niet op voorhand al met elkaar eens te zijn. Sinds 2005 is John Bezema actief als mediator in Doetinchem. Mfn Registermediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

https://zorgvuldigscheiden.nl

 

 

Van Weeghel Doppenberg Kamps NotarissenLogo_VWDK_Nico_CMYK Nieuw-HR

VWDK: “Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is het middelgroot notariskantoor dat voortkomt uit een oud en gerenommeerd notariaat. Het kantoor dat al jarenlang geworteld is in de Achterhoek is gevestigd in Doetinchem. Vroeg of laat heeft iedereen wel een keer een notaris nodig. Zakelijk of particulier. Daarom is het goed om te weten dat er een laagdrempelig kantoor in uw regio is met vriendelijke medewerkers waar u terecht kunt voor al uw notariële vragen. U bent van harte welkom.”

https://www.vwdknotarissen.nl/

 

Bibliotheek West-Achterhoek

logo-west-achterhoek

Bibliotheek Doetinchem: “De bibliotheek is gevestigd in ’t Brewinc. ’t Brewinc is het centrum voor kennis en ontmoeting, van informatie, cultuur, recreatie en educatie. Naast Bibliotheek West-Achterhoek vindt u in ’t Brewinc: Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (voorheen Staring Instituut en Achterhoeks Archief), Stichting Senioren Ontmoetingspunt en Fatima Zorg met dagbesteding en Tesoro Eten & Drinken (door Fatima Zorg).”

http://www.bibliotheekwestachterhoek.nl/

 

Buurtplein B.V.

Buurtplein: “Buurtplein BV (ook wel gewoon ‘het Buurtplein’ geheten) is de nieuwe organisatie in Doetinchem voor de uitvoering van de taken van het sociale domein in de wijk. De gemeente Doetinchem heeft ervoor gekozen om de nieuwe taken op het gebied van zorg, jeugd en werk zo dicht mogelijk bij de inwoners te organiseren. En wel via buurtcoaches. (Vrijwel) elke wijk en elk dorp van de gemeente heeft sinds 2015 een eigen buurtcoachteam. De buurtcoaches zijn het aanspreekpunt voor mensen in de wijk die ondersteuning nodig hebben. De buurtcoaches bevorderen de sociale binding in de wijk en pakken samen met inwoners hun (complexe) problemen aan.”

Website

Spreekuur

Vrijdagmiddag:
17:00 – 19:00
m.u.v. feest- en vakantiedagen 

Contact

Contact Informatie

IJsselkade 13
7001 AN Doetinchem
Tel: 06 - 57606776 Mail: info@rechtswinkelachterhoek.nl

Plan je route