Home

 

Update: Geen spreekuren t/m 10 april 

Vanwege de uitbreiding van het coronavirus wordt ons allen geadviseerd om sociaal contact zoveel mogelijk te vermijden. Om deze reden vinden er tot en met vrijdag 10 april geen spreekuren plaats. Ook telefonisch zijn wij helaas niet bereikbaar.

Wij voorzien u nog steeds graag van juridisch advies. Daarom kunt u ons bereiken door uw juridische vragen te mailen naar info@rechtswinkelachterhoek.nl. Wij vragen u hierbij uw situatie zo uitgebreid mogelijk te beschrijven en eventueel relevante documenten mee te sturen. U krijgt dan zoals u gewend bent binnen tien dagen (tenzij spoed) een advies per mail toegestuurd.

Wij danken u voor uw begrip en hopen u vanaf 17 april weer persoonlijk te kunnen ontvangen tijdens onze spreekuren.


Gratis Juridisch Advies in Doetinchem!

Welkom op de website van Rechtswinkel Achterhoek. Rechtswinkel Achterhoek verleent kosteloos juridisch advies aan een ieder die hier behoefte aan heeft. Heeft u een geschil met uw verhuurder? Bent u in conflict met uw werkgever? Of heeft u een ander (juridisch) probleem? Dan is Rechtswinkel Achterhoek er voor u!

Rechtswinkel Achterhoek bestaat uit ongeveer dertig vrijwilligers van de Radboud Universiteit. De vrijwilligers zijn gemotiveerde rechtenstudenten die minimaal het eerste jaar van de rechtenstudie volledig hebben afgerond. Al onze adviezen worden door een ervaren kwaliteitscommissie gecontroleerd.

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan advies? Dan bent u op vrijdagen tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom. Zorg dat u altijd alle relevante documenten (bijvoorbeeld brieven/e-mails of een contract) meeneemt als u bij ons op het spreekuur komt. Op deze manier kunnen wij u het beste helpen.

Volg ons nu ook op Facebook voor updates en het laatste nieuws!  

 

Spreekuur

Vrijdagmiddag:
17:00 – 19:00
m.u.v. feest- en vakantiedagen 

 

Contact

Contact Informatie

IJsselkade 13
7001 AN Doetinchem
Tel: 06 - 57606776 Mail: info@rechtswinkelachterhoek.nl

Plan je route