Home

Geopend met gewijzigde openingstijden!

Beste bezoekers,

De Rechtswinkel Achterhoek staat vanaf 4 september weer elke vrijdag voor u klaar om u te helpen met juridische vraagstukken! De openingstijden van onze spreekuren zijn wel aangepast, namelijk van 16:00 tot 18:00. Uiteraard nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht en houden wij 1,5 meter afstand. Wij verzoeken u daarom om alleen te komen. Mocht u het onprettig vinden om langs te komen, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@rechtswinkelachterhoek.nl met uw vraag.

Update: Geen spreekuren t/m 3 september

Vanwege de uitbreiding van het coronavirus en de zomerstop vinden er geen spreekuren plaats tot en met 3 september, telefonisch zijn wij ook niet bereikbaar. Op vrijdag 4 september bent u weer van harte welkom. 

Wij voorzien u nog steeds graag van juridisch advies. Daarom kunt u ons bereiken door uw juridische vragen te mailen naar info@rechtswinkelachterhoek.nl. Wij vragen u hierbij uw situatie zo uitgebreid mogelijk te beschrijven en eventueel relevante documenten mee te sturen. U krijgt dan zoals u gewend bent binnen tien dagen (tenzij spoed) een advies per mail toegestuurd.

Wij danken u voor uw begrip en hopen u vanaf 4 september weer persoonlijk te kunnen ontvangen tijdens onze spreekuren.


Gratis Juridisch Advies in Doetinchem!

Welkom op de website van Rechtswinkel Achterhoek. Rechtswinkel Achterhoek verleent kosteloos juridisch advies aan een ieder die hier behoefte aan heeft. Heeft u een geschil met uw verhuurder? Bent u in conflict met uw werkgever? Of heeft u een ander (juridisch) probleem? Dan is Rechtswinkel Achterhoek er voor u!

Rechtswinkel Achterhoek bestaat uit ongeveer dertig vrijwilligers van de Radboud Universiteit. De vrijwilligers zijn gemotiveerde rechtenstudenten die minimaal het eerste jaar van de rechtenstudie volledig hebben afgerond. Al onze adviezen worden door een ervaren kwaliteitscommissie gecontroleerd.

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan advies? Dan bent u op vrijdagen tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom. Zorg dat u altijd alle relevante documenten (bijvoorbeeld brieven/e-mails of een contract) meeneemt als u bij ons op het spreekuur komt. Op deze manier kunnen wij u het beste helpen.

Volg ons nu ook op Facebook voor updates en het laatste nieuws!  

 

Spreekuur

Vrijdagmiddag:
17:00 – 19:00
m.u.v. feest- en vakantiedagen 

 

Contact

Contact Informatie

IJsselkade 13
7001 AN Doetinchem
Tel: 06 - 57606776 Mail: info@rechtswinkelachterhoek.nl

Plan je route