Home

VOORTZETTEN SPREEKUUR PER MAIL
Vanwege de nieuwe lockdown maatregelen tot 19 januari kunnen wij de spreekuren niet meer fysiek voortzetten. Wij zullen daarom tot nader bericht uw vragen via onze mail behandelen. U kunt al uw juridische vragen sturen naar: info@rechtswinkelachterhoek.nl.
Blijf gezond!

Gratis Juridisch Advies in Doetinchem!

Welkom op de website van Rechtswinkel Achterhoek. Rechtswinkel Achterhoek verleent kosteloos juridisch advies aan een ieder die hier behoefte aan heeft. Heeft u een geschil met uw verhuurder? Bent u in conflict met uw werkgever? Of heeft u een ander (juridisch) probleem? Dan is Rechtswinkel Achterhoek er voor u!

Rechtswinkel Achterhoek bestaat uit ongeveer dertig vrijwilligers van de Radboud Universiteit. De vrijwilligers zijn gemotiveerde rechtenstudenten die minimaal het eerste jaar van de rechtenstudie volledig hebben afgerond. Al onze adviezen worden door een ervaren kwaliteitscommissie gecontroleerd.

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan advies? Dan bent u op vrijdagen tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom. Zorg dat u altijd alle relevante documenten (bijvoorbeeld brieven/e-mails of een contract) meeneemt als u bij ons op het spreekuur komt. Op deze manier kunnen wij u het beste helpen. U kunt uw vragen ook mailen naar info@rechtswinkelachterhoek.nl

Volg ons nu ook op Facebook voor updates en het laatste nieuws!  

 

Spreekuur

— VOORTZETTEN SPREEKUUR PER MAIL —
Vanwege de corona maatregelen kunt u alleen vragen stellen via de mail.
Contact

Contact Informatie

IJsselkade 13
7001 AN Doetinchem
Tel: telefonisch tijdelijk niet bereikbaar Mail: info@rechtswinkelachterhoek.nl

Plan je route